J.H. Kielastraat 29
3465KV
DRIEBRUGGEN
tel. 0348-501523

Nadat Floreant doordeweeks de topper tegen Bergambacht met 1-0 had verloren, was het zaak om vier dagen later in de reguliere uitwedstrijd tegen WDS uit Driebruggen niet opnieuw punten te verspelen. Bovendien hadden de Boskopers nog een appeltje te schillen met WDS, want eerder in het seizoen werd de thuiswedstrijd tegen deze ploeg verrassend met 1-2 verloren.

Floreant begon goed aan de wedstrijd, maar kwam na achttien minuten toch op achterstand. Matthijs de Hoog bracht de thuisploeg op een voorsprong. Met deze stand werd ook de rust bereikt.

Gedurende de gehele tweede helft was Floreant de beter voetballende ploeg. Na tien minuten bracht Jeffrey Hilgeman de ploegen op gelijke hoogte, maar het duurde lang eer Floreant het veldoverwicht ook in de stand tot uitdrukking bracht. De stadionklok stond al op 90 minuten toen Tristan van Eeden de eindstand op 1-2 bracht.

Zo revancheerde Floreant zich met exact dezelfde cijfers van de eerdere nederlaag en blijft de ploeg strijden in de hoogste gelederen van de vierde klasse C. Op 2 april speelt Floreant thuis de derby tegen buurman en concurrent Hazerswoudse Boys. (RT)