Kattendijk 164
2831AE
GOUDERAK
tel. 0182-372215

In de vierde klasse C won Floreant zonder al te veel problemen van Gouderak. Eerder in het seizoen werd de thuiswedstrijd met 5-0 gewonnen en ditmaal werd het in de uitwedstrijd 0-4 in het voordeel van de Boskopers.

Gouderak legde veel werklust aan de dag, maar het krachtsverschil was te groot om Floreant echt te verontrusten. Wat ook niet meehielp, was dat de thuisploeg iets meer dan een helft met tien man moest spelen. Bij Gouderak moest Arthur van Lith vlak voor rust met een rode kaart het veld verlaten. Floreant stond toen al met 0-2 voor door doelpunten van Jeffrey Hilgeman en Bart Houdijk.

In de tweede helft verdubbelde Floreant het aantal doelpunten. Jeffrey Hilgeman maakte de 0-3 en Bruce Tol bracht de eindstand op het scorebord.

Omdat ook de directe concurrenten hun wedstrijd wonnen, eindigde Floreant op de vierde plaats in de tweede periode. In de algehele rangschikking werd de derde plaats geconsolideerd. Op 16 april Floreant speelt Floreant de eerste wedstrijd van de derde periode op eigen veld tegen Stolwijk. (RT)