Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 3 02

Hoogeveenseweg 1
2771TA
BOSKOOP
tel. 0172-213686

In de eerste bekerwedstrijd van het seizoen wist Floreant niet te winnen. Tegen vijfdeklasser Sportief werd het 2-2, ondanks het betere spel. Na veertig minuten brak Bart Houdijk pas de ban voor de Boskopers. Vanaf een meter of 17 wist hij de keeper te verschalken. In de tweede helft was het sneller raak. Chandeaux van Herk speelde zijn tegenstander uitstekend uit voor hij raak schoot. Met een 2-0 voorsprong leek er niets aan de hand, echter gaf Floreant het in de slotfase toch nog weg. Een corner van Sportief kon zomaar binnengelopen worden en slechts een minuut later viel ook de 2-2. Een vrije trap van eigen helft stuiterde zo over goalie Kees Wognum heen. Een bittere pil voor Floreant, dat nog wacht op de eerste winst van het seizoen. (BT)