Complex

Floreant heeft een complex om trots op te zijn. De laatste jaren is er door de Gemeente Boskoop veel geïnvesteerd om het complex op een volwaardig niveau te krijgen. Naast een wetraveld (veld 4), in 2000 aangelegd, is in 2001 ook het 18 jaar oude Gebakoveld (veld 5) vervangen door een (wetra) stergrazo veld. Beide voorzien van een ondergrondse regeninstallatie. Gedurende de zomerstop van 2010 zijn naast acht nieuwe kleedkamers ook de velden 1 en 2 vervangen door twee kunstgrasvelden. Topklasse velden gezien de FIFA** star constructie. Hierdoor heeft Floreant momenteel niet alleen kwalitatief goede maar door de groei van het aantal leden momenteel voldoende trainingscapaciteit. Voldoende voor haar ruim 800 spelende leden. Beide kunstgrasvelden en de twee wetravelden zijn voorzien van kunstlicht. Veld 1 is zelfs voorzien van extra wedstrijdverlichting en een ruime tribune.

Achter de tribune ligt het zesde veld. 
Een bijzonderheid in de wijde omgeving is ons mini veld, voorzien van belijning. Hier spelen onze pupillen-zeventallen hun wedstrijden. Kortom, met vijf volwaardige velden en een miniveld voldoende ruimte om al de teams van Floreant te laten spelen en trainen. Sinds de zomer van 2004 beschikken ook de velden 6 en mini van een ondergrondse beregeningsinstallatie waardoor met één druk op de (computer)knop de velden 4, 5, 6 en mini besproeid kunnen worden. Veld 3 mist u in deze opsomming. Dit veld wordt sinds vele jaren door onze buren, de atletiek vereniging AV’47, gebruikt.

Naast een ruime kantine, inclusief een jeugdhonk, heeft Floreant de beschikking over een bestuurskamer met uitzicht over het eerste veld. Een commissiekamer, welke met name gebruikt wordt door de jeugdcommissie, heeft uitzicht op het zesde veld. Aangrenzend ligt een terras waar het zomers goed vertoeven is. Het wordt weleens de mooiste tuin van Boskoop genoemd. 

Verder heeft Floreant de beschikking over 16 kleedkamers, een EHBO kamer en uiteraard een ruime scheidsrechters kamer.

Gedurende de zomerstop in 2010 hebben de oudste zes kleedkamers plaats gemaakt voor acht nieuwe kleedkamers. Ook is toen de EHBO kamer (gekoppeld aan een kleedkamer) en de scheidsrechters kamer vernieuwd. De Gemeente Boskoop heeft in dezelfde tijd de velden 1 en 2 vervangen door kunstgrasvelden.

Vanaf dat moment heeft Floreant het beheer van de kleedkamers en de velden overgedragen aan de stichting beheer complex Hoogeveenseweg. Afgekort SBCH. De Stichting huurt de velden van de Gemeente en verhuurt deze door aan Floreant. De opstallen (kleedkamers) zijn ook eigendom van de Stichting. In het Bestuur van de Stichting is Floreant door één persoon (bestuurslid) vertegenwoordigd. Door een gebruikersvergoeding te betalen kan Floreant gebruikt maken van de velden incl. de kleedkamers, doelen, ballen, andere trainingsspullen en de noodzakelijke energie (gas, licht en water).

Kunstgrasvelden
In onderstaand document vindt je de regels voor het gebruik van de (kunstgras)velden van Floreant. Er staat onder andere beschreven hoe om te gaan met de kunstgrasvelden in het algemeen, maar ook onder bepaalde weersomstandigheden. Verder worden er een aantal praktische zaken toegelicht. Lees het document zodat voor een ieder duidelijk is wat de "spelregels" omtrent het gebruik van de kunstgrasvelden zijn.

  RegelsKunstgras.pdf


Routebeschrijving
Vanuit Den-Haag: A-12 (Den-Haag-Utrecht), afslag Rotterdam, Bleiswijk, Alphen a/d Rijn. Volg richting Alphen, Boskoop. Voor de bebouwde kom van Boskoop liggen aan de rechterhand de velden van Floreant.

Vanuit Utrecht: A-12 (Utrecht-Den-Haag), afslag Gouda, Boskoop. Richting Waddinxveen (langs de 1e hefbrug), Boskoop (2e hefbrug). Afslag Boskoop, de hefbrug over, door Boskoop rijden tot na de bebouwde kom links de velden van Floreant liggen.

Vanuit Rotterdam via Bleiswijk: na Bleiswijk richting Alphen a/d Rijn, Boskoop volgen. Voor de bebouwde kom van Boskoop liggen aan de rechterhand de velden van Floreant.

Vanuit Rotterdam via Gouda: afslag Gouda, Boskoop. Richting Waddinxveen (langs de 1e hefbrug), Boskoop (2e hefbrug). Afslag Boskoop, de hefbrug over, door Boskoop rijden tot na de bebouwde kom links de velden van Floreant liggen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!