Afmelden als lid - BGC Floreant

Afmelden als lid

Wijzigingen / opzeggen lidmaatschap

Beëindiging lidmaatschap:

Als je je lidmaatschap wilt beëindigen, dan kun je dat doen door een mail te sturen naar ledenadministratie@floreant.nl. Let op dat je dit doet vóór 1 juni om je opzegging met ingang van het nieuwe seizoen te kunnen verwerken.

 

Wijziging lidmaatschap:

Als je je lidmaatschap wilt wijzigen, bijvoorbeeld als je niet-spelend lid of parttime lid wilt worden, kun je dit doen door een mail te sturen naar ledenadministratie@floreant.nl. Let op dat je dit vóór 1 juni om je opzegging met ingang van het nieuwe seizoen te kunnen verwerken.

 

Wijziging persoonlijke gegevens:

Je persoonlijke gegevens zoals je adres, telefoonnummer etc. kun je zelf wijzigen in de voetbal.nl app. Je kunt je wijziging ook doorgeven door een mail te sturen naar ledenadministratie@floreant.nl

 

Pasfoto spelerspas:

Voor leden van 12 jaar en ouder geldt dat zij een pasfoto op hun digitale spelerspas dienen te hebben. Leden kunnen deze vóór 1 november van ieder seizoen zelf toevoegen via de voetbal.nl app. Na deze datum kun je dat niet meer zelf, maar je kunt je foto sturen naar secretaris@floreant.nl en dan wordt de foto alsnog toegevoegd. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!