Datum

28 april 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Floreant heeft de inhaalwedstrijd in de vierde klasse C aangegrepen om het doelsaldo eens flink op te poetsen. In Nieuwerbrug aan den Rijn versloeg het De Rijnstreek met 0-10.

Bij rust stond het al 0-4 in het voordeel van de Boskopers door doelpunten van Roy Monissen (tweemaal), Adem Aksoy en Kevin de Vries. Ook in de tweede helft draaide de doelpuntenmachine van Floreant op volle toeren: opnieuw Adem Aksoy en Roy Monissen scoorden, Mustapha Yachou deed hetzelfde en topscorer Martijn Schreuder tekende met drie doelpunten voor een echte hattrick.

De wedstrijd telde mee voor de tweede periode, waarin Floreant nu op de derde plaats staat en alleen nog achterhaald kan worden door Siveo’60. Door in blessuretijd te winnen van Kamerik verzekerde Aarlanderveen zich van het kampioenschap in de tweede periode.

Op zaterdag 12 mei speelt Floreant, nu vijfde in de ranglijst, zijn volgende wedstrijd in eigen huis tegen Moerkapelle, dat door de tienklapper van de Boskopers zonder te spelen de laatste plaats in de rangschikking overdeed aan De Rijnstreek. (RT)