Datum

4 november 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

In de vierde klasse C behaalt Floreant zijn punten vooral op vreemde bodem. Van de dertien tot nu toe behaalde punten werden er negen verdiend in een uitwedstrijd. Ditmaal wonnen de Boskopers afgetekend met 1-3 van Zevenhoven, dat op een tweede plaats stond.

In de eerste helft was Floreant oppermachtig en lukte er bij Zevenhoven hoegenaamd niets. Na twintig minuten zette Ward van den Hoogen zijn ploeg op 0-1 en acht minuten later verdubbelde Bruce Tol met een intikkertje de score. Tot de rust werd er niet meer gescoord.

In de tweede helft gaf Zevenhoven beduidend meer partij en was de thuisploeg vaak op de Boskoopse helft te vinden. Toch kwam Floreant op 0-3 door een prachtig doelpunt van Robin Schreurs, op aangeven van Roy Monissen. Vlak voor tijd kon Wesley Fransen namens Zevenhoven nog een eretreffer aantekenen: 1-3.

Opvallend aan de wedstrijd was dat Floreant geen enkele kaart incasseerde, maar dat de scheidsrechter aan Zevenhoven liefst zeven gele kaarten en een rode kaart uitdeelde. De dubieuze eer van een rode kaart viel Nick Vis ten deel.

Op 11 november speelt Floreant in de tweede ronde van de KNVB-beker in eigen huis tegen Oegstgeest, de trotse koploper in de vierde klasse A. De week daarna staat, ook thuis, de competitiewedstrijd tegen Sportief op het programma. (RT)