Datum

19 mei 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Na een krappe overwinning van 1-2 tegen Linschoten, is Floreant verzekerd van minimaal een vierde plaats in de vierde klasse C. Die plaats geeft recht op het spelen van de nacompetitie, waarin de Boskopers mogen proberen te promoveren naar de derde klasse.

In de uitwedstrijd kwam Linschoten na een kwartiertje op voorsprong. Zeventien minuten later werd de stand gelijkgetrokken door een eigen doelpunt van Linschoten. Pas diep in blessuretijd trok Floreant alsnog aan het langste eind toen Roy Monissen zijn dertiende doelpunt van het seizoen aantekende. Daarmee won Floreant, net als in de thuiswedstrijd, opnieuw met 2-1 van Linschoten.

Door de derde overwinning op rij is Floreant nu verzekerd van deelname aan de nacompetitie. Op 26 mei kan de laatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen hekkensluiter De Rijnstreek, daarvoor een mooi opwarmertje worden. Eerder won Floreant de uitwedstrijd tegen De Rijnstreek met 0-10. (RT)