Scheidsrechter

P.M.M. Opdam

Accommodatie

Onbekend

Tegen VV SJC uit Noordwijk, sinds dit seizoen na acht jaar afwezigheid weer vertegenwoordigd in de zaterdagcompetitie, liet Floreant in eigen huis onnodig twee punten liggen. Na zeventig minuten stonden de Boskopers met 2-0 voor, maar in twee minuten tijd brachten de Noordwijkers de eindstand op 2-2.

Voor rust kwam Floreant na een klein halfuur spelen op een 1-0-voorsprong. Bij een indirecte vrije trap legde Jeffrey Hilgeman de bal opzij voor Ward van den Hoogen, die met een laag schot doel trof.

In de tweede helft leek er voor Floreant geen vuiltje aan de lucht, zeker niet toen Jeffrey Hilgeman twintig minuten voor tijd gevloerd werd in het strafschopgebied en Bart van Herk de toegekende penalty verzilverde. Floreant dacht dat de buit al binnen was, maar door twee hoge ballen kwam SJC onverwachts toch nog langszij. In de vijfenzeventigste minuut werd een hoge voorzet vanaf rechts van dichtbij binnengekopt en een minuut later kon doelman Gregory Smeek een hoge bal net niet bereiken, waardoor opnieuw van dichtbij de gelijkmaker gescoord kon worden. In het vervolg van de wedstrijd kopte Jeffrey Hilgeman nog op de lat, maar kwamen beide ploegen niet meer tot scoren.

Op 20 oktober speelt Floreant zijn volgende wedstrijd uit tegen Zevenhoven, dat in de vierde klasse A evenveel punten heeft vergaard als de Boskopers. (RT)