Datum

16 februari 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Na twee nederlagen met een minimaal verschil leek de wedstrijd tegen het laaggeklasseerde Roodenburg de uitgelezen gelegenheid voor Floreant om weer eens een overwinning te boeken, maar de Boskopers kwamen van een koude kermis thuis. In Leiden-Noord werd kansloos verloren met 5-2.

In de eerste helft kwam Floreant wel op voorsprong door Jeffrey Hilgeman, maar daarna scoorde Roodenburg voor rust liefst vier keer. Omdat Robin Schreurs nog iets kon terugdoen, werd de rust met een ontluisterende stand van 4-2 bereikt.

In de tweede helft viel er nog maar één doelpunt te noteren in het voordeel van Roodenburg. Zo kreeg Floreant, dat eerder zijn thuiswedstrijd tegen de Leidenaren met 5-0 had gewonnen, ditmaal zelf vijf doelpunten te om de oren.

Door de derde nederlaag in drie wedstrijden is Floreant inmiddels van de derde naar de zesde plaats geduikeld in de vierde klasse A. Op 23 februari wordt in eigen huis de inhaalwedstrijd tegen Koudekerk gespeeld, dat met slechts één puntje minder op de zevende plaats staat. (RT)