Datum

2 februari 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Lange tijd zag het ernaar uit dat de wedstrijd Meerburg-Floreant in 0-0 zou eindigen, maar op de valreep trok Meerburg, dat verrassend genoeg pas twee wedstrijden in de vierde klasse A had gewonnen, aan het langste eind en won met 1-0.

Beide ploegen kregen de nodige kansjes, maar in de eerste helft en lange tijd ook in de tweede helft werd er niet gescoord. Floreant leek de wind in de rug te krijgen toen de tegenstander met tien man kwam te staan, nadat Denny Scheurwater met tweemaal geel het veld moest ruimen. Vlak voor tijd maakte Meerburg echter de 1-0 door Aymen Mizab, die daarmee gestuntel in de Boskoopse verdediging ongenadig afstrafte.

Door de nederlaag zakt Floreant van de derde naar de vierde plaats in de rangschikking. Op 9 februari staat er voor Floreant opnieuw een pittige wedstrijd op het programma. De Boskopers ontvangen dan in eigen huis nummer 2 Oegstgeest, waarvan eerder met 2-1 verloren werd. (RT)