Datum

13 april 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Floreant is in de vierde klasse A aan een opmerkelijke reeks overwinningen bezig. De uitwedstrijd tegen Kickers ’69 werd in Leimuiden met 0-1 gewonnen. Door de vijfde overwinning op rij staat Floreant nu eerste in de derde periode.

De wedstrijd Kickers ’69 tegen Floreant leek op een brilstand uit te draaien. In de eerste helft was Floreant kansrijker en in de tweede helft was de thuisploeg wat beter. Drie minuten voor het eindsignaal kwam Floreant toch nog op 0-1 door Frank de Bruijn. Omdat Alphense Boys verrassend verloor in eigen huis van Roodenburg staat Floreant nu eerste in de derde periode met een maximale score van twaalf punten uit vier wedstrijden. Wordt de derde periode gewonnen dan geeft dat recht op het spelen van de nacompetitie. Zover is het nog lang niet, want de Boskopers staat nog een zwaar programma te wachten.

Op 20 april speelt Floreant zijn volgende wedstrijd thuis tegen Hazerswoudse Boys. (RT)