Datum

7 april 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Voor de derde keer op rij heeft Floreant in de vierde klasse C een overwinning behaald. Ditmaal was het er een die telde, want nummer drie Woerden werd door nummer vijf Floreant  resoluut aan de kant gezet.

Binnen tien minuten stond het 0-3 door achtereenvolgens doelpunten van Simeon van Klaveren,  Martijn Schreuder en Bruce Tol. Na die overdonderende start scoorde Woerden in de vijftiende minuut nog de 1-3, maar tien minuten later stonden de Boskopers weer met 1-4 voor dankzij het tweede doelpunt van de dag door Martijn Schreuder.

Er leek en doelpuntrijk duel in de maak, maar in een rommelige tweede helft wisten beide ploegen niet meer te scoren.

Door de overwinning stijgt Floreant naar de vierde plaats in de vierde klasse C en heeft het nog alle kans op een plaats in de nacompetitie. De eerstvolgende klus is een hele zware, want op 14 april komt de virtuele competitieleider Aarlanderveen op bezoek in Boskoop. (RT)