Datum

17 februari 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

In de vierde klasse C bleek Floreant, net als in de thuiswedstrijd (3-0), een maatje te groot voor SPV’81 uit Polsbroek. Opnieuw werd met drie doelpunten verschil gewonnen: 1-4.

De uitslag had veel hoger kunnen uitvallen, want als snel werd duidelijk de Floreant de betere ploeg was. Na twintig minuten stond het door doelpunten van Martijn Schreuder en Simeon van Klaveren al 0-2. Ondanks de nodige kansen voor de Boskopers was dat ook de ruststand.

In de tweede helft leek SPV weer enigszins in de wedstrijd te komen toen Sander Koolwijk de aansluitingstreffer maakte, maar kort daarna scoorde Simeon van Klaveren opnieuw: 1-3. Tien minuten voor tijd deed ook Frank de Bruijn dat door handig gebruik te maken van een verkeerde terugspeelbal.

Op 24 februari speelt Floreant, zesde in de rangschikking, een inhaalwedstrijd tegen Rijnstreek in Nieuwerbrug aan den Rijn. (RT)