Datum

10 november 2018 17:00

Accommodatie

Onbekend

In de tweede ronde van de KNVB-beker is Floreant uitgeschakeld door Oliveo, dat op eigen terrein in Pijnacker met 3-2 won.

Oliveo, uitkomend in de tweede klasse D van de zondagcompetitie, was de eerste helft veruit de betere ploeg. De ruststand werd bereikt met 2-0, door doelpunten van Tim van Rheenen en Robbert Brouwer.

Floreant had zijn beste spel bewaard voor de tweede helft. Via junior Luuk Speijer kwamen de Boskopers op 2-1, maar kort daarna was het toch weer Oliveo dat scoorde door toedoen van Bob Ruigrok. Jeffrey Hilgeman maakte nog wel de 3-2 met een fraai ingeschoten vrije trap, maar daarmee was de koek op en kan Floreant zich weer volop focussen op de competitie.

Zaterdag 17 november speelt Floreant in de vierde klasse A een thuiswedstrijd tegen Meerburg, dat in de inhaalwedstrijd tegen Koudekerk met 1-1 gelijkspeelde. (RT)